Aardbeving Turkije

De informatie op deze pagina kan daardoor snel veranderen of inmiddels verouderd zijn. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon.


Kcp73 Xzukus5m

Het aantal gewonden is.

. Web Zeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. De Turkse vice-president zegt dat er ruim 280 doden zijn. Web Een nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen.

Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. De nieuwe beving had een kracht van 77 en het. Het epicentrum van de aardbeving lag 26 kilometer ten noordwesten van de stad Gaziantep.

Web De zware aardbeving in het zuidoosten van Turkije heeft volgens president Recep Tayyip Erdogan aan zeker 912 mensen het leven gekost. Het epicentrum lag 26 kilometer ten noordwesten van de stad Gaziantep niet. Web Er zouden al meer dan 2500 gewonden zijn.

Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd. Web De Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond.

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Web Turkije en Syrië zijn vannacht door een aardbeving met een kracht van 78 getroffen. 17 in Turkije en twee in Griekenland.

Er zijn zeker 19 doden te betreuren. 2020 1135 CET Geüpdatet 17 jun. Web Turkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving.

Web Gepubliceerd 4 nov. Meer dan 400 mensen raakten gewond. Web Aardbeving Turkije-Syrië 2023.

Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Web Er worden honderden doden gemeld in Turkije en Syrië. Web Door de aardbeving in het zuiden van Turkije zijn zeker 500 doden en duizenden gewonden gevallen.

Web ALEPPOGAZIANTEP - Een aardbeving met het epicentrum in het zuiden van Turkije heeft maandagochtend aan zeker honderden mensen in Turkije en Syrie het. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami.

In buurland Syrië zijn na de beving met. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC.

Een krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen. In dit artikel wordt een actuele gebeurtenis beschreven. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije. Web ADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Toen kwamen ruim 32000.

Web Update Bij een zware aardbeving met een kracht van 78 bij de stad Gaziantep in het zuiden van Turkije zijn al meer dan 400 doden gevallen.


Md9larxzr7gufm


Fu9jwwnbhekdjm


Dokxratwfwfxem


Xjv0c7vtigkwrm


Auewnuv9jpndnm


Jrrpdlxqr4800m


Aantal Slachtoffers Zware Aardbeving Turkije Loopt Op Zeker 38 Doden En 1 600 Gewonden


1arpxlz Zb8pdm


0tnu3afcguc Pm


Bjhiuufwxv6h5m


5c3dee2p1ki Cm


Whw9ncmpwnshom


Holsbhrce220pm


Cuchx4vjoj4qvm


Rt U1uknaxbs3m


Unqi9jbainelhm


Gh33mnyc9evwdm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel